Lite info om RPM Racing

Att skruva sig genom livet

Lite info om mig & firman

Firman ägs av mig (Lasse Svensson) och startades 1999.
Verksamheten ägnar sig främst åt att renovera äldre amerikanska växellådor och motorer. Som tolvåring skruvade jag ihop min första motorcykel, en HVA Rödmyra på 118cc som vi for omkring med på skogsvägarna i byn. Några år senare, i fjortonårsåldern, köptes den första egna bilen, en VW 1200 som även den fick brukas på skogsvägarna kring hemmet. Sedan har det följt ett antal fordon på det.

Efter 9 årig grundskola så följde en 2 årig gymnasieutbildning till maskinmekaniker med inriktning på entrepenadfordon. Efter avslutad utbildning följde 20 år som mekaniker på en firma där jag reparerade och renoverade allt från lastbilar, hjullastare och grävmaskiner ner till små gräsklippare. De roligaste jobben var då man fick sätta händerna i en automatlåda eller en motor på en stor hjullastare och dylika fordon.

Firman RPM Racing startades 1999 och efter en tid så växte jobben och jag blev tvungen att ta en allvarlig funderare över framtiden. Resultatet blev att jag sade upp mig från mitt fasta jobb och sedan 2004 kör jag numera firman på heltid.

Några av de privata byggen vid hunnit med genom åren

Dela sidan !