Dåligt med körningar under 2020

Då situationen är som den är med Covid-19 i landet och övriga världen så är ju det mesta satt på paus i år. Så även Dustern då den fortfarande står kvar i vinterförvaringen. Den är ju nästan raceklar, bara lite oljor som ska bytas och så ska ju den progressiva lustgaskontrollen monteras. Jag har istället lagt tid och pengar på att försöka få färdigt Impala -58.an som jag hållit på med sedan 2016. Nu är karossen i alla fall lackad i VW´s LB9A kulör. Nästa steg är att ta koffertlucka, dörrar och huv allt eftersom. Jag har ju inte satt någon tidsgräns då den ska vara klar, så vi får se när det inträffar 🙂

Ser lite grå ut i verkstadens belysning…

Lackad av mig själv i inplastad del i verkstaden, blev faktiskt ganska bra. Bilar ska tålas att användas!
Har original 283 & Pg lådan, men nu blir det 350 med snäll Extreme Energy kam och en Th700 låda
Klart man ska ha en rödflaked ratt 🙂